Bilo nam je super, rajsko, a gazde za deset :-), sve je u detalj sređeno,  kuća i klet i sve okolo, sve je tako kako mora biti....

O vinu da ni ne pričam:-):-). Puno vam hvala za rajski vikend u Zelenom raju.

Mojca Dolinar

Na prvom mjestu pohvala ljubaznim domaćinima na lijepom gostoprimstvu.

Unatoč lošijem vremenu, Zeleni raj nudio nam je sve što smo trebali, mir, tišinu, pogled na vinograde i šume, lijep smještaj,fino domaće vino...

Sve u svemu bilo nam je RAJSKO!

Iva i Jani

Hvala za 2 prekrasna dana u "THE RAJU" :)

Veličantveni pogled, kućica iz bajke,mir... Čovjeku više ništa ne treba da bude sretan! Hvala domaćinu što je uložio sav svoj trud da nam omogući ovu bajku.

Veliki pozdrav, pusa i vidimo se ponovo!

Sanja, Branka, Anita

Hvala za lijep odmor u prirodi.

Krasan ambijent, dobro vino, ugodan namještaj i prekrasni domaćini! Ko da smo u nekom drugom svijetu.

Svedeno u jednu riječ: FANTASTIČNO!!

Marjan i Hermina

Hvala Vam za vse. Želeli smo mir in dobili smo mir :)

Komaj čakamo da ponovno pridemo. Vse je bilo odlično.

Želimo Vam veliko uspeha.

Boštjan, Tehani i Katalin Selič

Svakoj bajci dođe kraj, pa tako i mi, na našu veliku žalost napuštamo ovo bajkovito mjesto nakon 3 predivna dana. Vraćamo se svakodnevici velikih srdaca i napunjenih baterija.

Definitivno se vidimo opet.

Obitelj Kavazović

Lepo vam je zagorje, tišina, petje ptic in čudovita narava nudijo krasen ambient za umirjanje in uživanje v neokrnjeni naravi. Tri dni su minili kot trenutek tako, da nam je žal, da že odhajamo k vsekdanjemu delu, vendar pomirjeni in spočiti. Odlično vino skrbnega gospodarja in domiselno opremljena notranjost in zunanjost, samo se dopolnjojejo užitke človeka, ki išče mir stran od ponorelega sveta. Zadovolnje ženske tako duševno kot drugače so garancija da še pridemo in se poveselimo. Domačini so prijazni in vedno pripravljeni pomagat.

Veliko sreče in uspeha še naprej gotovo vam ne bo manjkalo gostov

Obitelj Nidorfer

Na kratko:

Dobili smo sve što je obećano i mnogo više...

Hvala domaćinima što su omogućili nešto ovako...

Sanja

Najprej bi se zahvalila domaćinom za gostoljubnost. Res idealen kraj za oddih in nabiranje novih moči. Pohvalili bi vse, ki ste v ta "raj" vložili veliko truda, idej in lastne domišljije. Na vsakem komadu se vidi del unikatnosti prepeteno z umetnostjo!

Hvala vam za "Zeleni raj"!

Ivan i Renata

Hvala domaćinima na nezaboravnom vikendu!

Prelijepi ambijent i okoliš za pravo guštanje s dobrom ekipom!

Živjeli!!

Obitelj Merčep

Ko smo prispeli na "Zeleni raj" je bila že noč. Toda vseeno smo dočakali prisrčen sprejem naših gostiteljev. Vabilo v klet, seveda smo skoristili, kako bi se človek temu uprl,sploh, če ti gazda s smehom na obrazu in gazdarica z iskricami v očeh gredoč predstavita vsakodnevne dogodke povezane z delom, družino, življenjem, vsem lepem.Lepo smo preživeli trenutke oddiha. Hkrati dobili novih idej za našo "zidanco". V kolikor bosta želila preveriti, kaj oziroma katero idejo bomo ponucali se bosta morala potruditi in pripeljati na Dolenjsko.

Natalija, Slavko, Matjaž i Ajda

Hvala gostiteljem za prijeten in domač sprejem! Prvič v tem delu Hrvaške, poznave bolj po obmorskih krajih, zato pa toliko bolj prijetno presenečeni in zadovoljni. Resnično lepa pokrajina, dobra hrana in krasen "Zeleni raj". Hvala!!

Obitelj Smolej

Hvala domaćinu na lijepom prijemu, finome vinu, odličnoj bučnici i prekrasnom ambijentu. Savršen mir i zelenilo upotpunjuje doživljaj koji pruža ovo prekrasno mirno mjesto.

Vidimo se opet!!

Juraj, Lana, Đuka i Marko Pavlin

Hvala domaćinima na ovoj prekrasnoj kućici! Napuštamo ovo mjesto nakon 3 dana prepuni lijepih utisaka, u nadi da se uskoro ponovo vidimo!

Posebno hvala domaćinu na dobrom vinu! Živjeli!

Jana i Goran Paurević

Spoštovani!!

V vaši čudoviti hiški smo preživeli izjemno lep dopust. Ugostitelj je super prijazen.

Upamo da se ponovno vidimo še v letošnjem letu.

Družina Zebec iz Velenja

Če kdo išče mir in čudovito neokrnjeno naravo, prijazne ljudi za sproščanje z dobrimi prijatelji je Zeleni gaj pravi naslov. Prijazen gopodar , ki vas postreže z vrhunskim vinom in do detajlov opremljene hišice , ki nudijo udobje pridihom starih minulih dni v sožitju z modernega vsakdana, enkratno doživetje. Čestitam!To je Zagorje , ki te očara.

Emil Pintarič